Essential Diet

Avem deosebita plăcere să vă lansăm o invitație pentru a descoperi cel mai nou produs dietetic, E S S E N T I A L   D R I N K, pe care l-am integrat într-un program de alimentație lichidă, ESSENTIAL DIET, pentru 1, 3 respectiv 5 zile, conceput de nutriționist-dietecian Anca Ignat.

CUPRINS

 1. Ce înseamnă Essential Drink?
 2. Ce înseamnă Essential Diet?
 3. Ce conține Essential Kit?
 4. OPȚIUNI ale programului
 5. ÎNSCRIERE
 6. Părerea participanților
 7. Cuvânt de încheiere

  1. Ce înseamnă Essential Drink?

După cum îi spune și numele, ESSENTIAL DRINK reprezintă un tip de băutură care, prin selecția ingredientelor, compoziția nutrițională și aportul optim de nutrienți devine fundamentală în alimentația de zi-cu-zi a persoanelor cu un ritm de viață intens și care doresc să performeze în tot ceea ce întreprind.

Atenția acordată selecției ingredientelor se traduce prin alegerea exclusivă a alimentelor certificate bio și care provin din agricultura ecologică, având certitudinea că acestea oferă o gamă de nutrienți de înaltă calitate.

Ingrediente: Lapte de cocos, Keto-drink, Lecitină, Colagen, Pulbere proteică de mazăre, Brain Proficiency, Ulei de primă presare de in, Ulei extravirgin de nucă de cocos. Opțional: îndulcitor de xilitol sau miere, în funcție de tabloul clinic al pacientului.

Compoziția nutrițională și aportul optim de nutrienți devin atu-ul de necontestat al acestui produs dietetic pentru că folosește gama de nutrienți din ingredientele atent selecționate, obținându-se o simfonie nutrițională, care combină armonios o varietate de gusturi, arome și culori cu un tablou nutrițional gândit și optimizat macro&microelementar de către nutriționist-dietetician Anca Ignat.

Compoziția nutrițională Total

500 ml

Total

100 ml

Calorii 641.72 128.35
Proteine 25.27 5.05
Glucide 18.00 3.60
Lipide 39.60 7.92

Omogenitatea și onctuozitatea sa reprezintă o alchimie care îmbină în modul cel mai elegant arta nutrițională cu arta culinară. Este lipidic și proteic, onctuos și hrănitor, într-o nuanță pastel, cu un buchet de nutrienți de elită.

2. Ce înseamnă ESSENTIAL DIET?

Pornind de la acest nou produs creat, am conceput un program pentru întreaga zi, ESSENTIAL DIET, alcătuit din:

 • 2 x 500 ml Essential Drink (prezentat mai sus)
 • 1 x 750 ml suc de legume cu fermentație lactică

Vă prezentăm meniul zilei dvs, specific programului ESSENTIAL DIET:

Ora 8.00 Ora 11.00 Ora 14.00 Ora 17.00 Ora 20.00
Suc de legume

(250 ml)

Suc de legume

(250 ml)

Essential Drink

500 ml

Suc de legume

(250 ml)

Essential Drink

(500 ml)

Compoziția nutrițională a zilei din programul ESSENTIAL DIET este:

Aliment Total
Calorii 1418.45
Proteine 55.80
Glucide 58.51
Lipide 80.7

Prin compoziția selectată, programul poate aduce beneficii extraordinare sănătății. Din acest punct de vedere, susținem consumul pe parcursul a 1, 3 respectiv 5 zile ale programului ESSENTIAL DIET, cu mențiunea că vom putea varia, la alegere, unele arome naturale pentru gustul dorit (vanilie, cacao, fructe de pădure, scorțișoară etc).

Programul ESSENTIAL DIET este indicat:

 • Persoanelor aflate postoperație buculo-maxilo-facială.
 • Persoanelor care doresc o perioada optimizată nutrițional cu eliminare de: gluten, lactoză, zahăr.
 • Persoanelor care suferă de oboseală cronică, energie scăzută, lipsă de concentrare, probleme inflamatorii.

Beneficiile programului ESSENTIAL DIET:

· HRĂNITOR ·  NUTRITIV ·  ANTIINFLAMATOR · ANTI-ALERGIC · FĂRĂ GLUTEN ·  FĂRĂ LACTOZĂ ·  FĂRĂ ZAHĂR · VEGAN · BOGAT ÎN GRĂSIMI ESENȚIALE · BIO ·

Costurile acestor variante de 1, 3 și 5 zile sunt:

Denumire program Essential Diet 1*

lei

Essential Diet 3*

lei

Essential Diet 5*

lei

Cost 330 770 1300

*nr. de zile

3. Ce conține ESSENTIAL KIT?

Vă invităm să aduceți mai multe beneficii, începând cu perioada când susțineți acest program dietetic lichid, prin alegerea pachetului ESSENTIAL KIT*, care conține:

*ESSENTIAL KIT este dozat pe o perioada de 1 lună.

Nr.Crt. Produse din ESSENTIAL KIT Gramaj
1 Ceai de matcha 30 g
2 Curcumin lipozomizat 45 capsule
3 Viusid 7 plicuri
4 Colagen  180 capsule

Beneficiile pachetului ESSENTIAL KIT:

· ANTIOXIDANT (o creștere de 65 de ori a biodisponibilității curcuminului · transportă curcuminul la nivelul țesuturilor cerebrale, putând depăși bariera hemato-encefalică)    · ANTIVIRAL · SUSȚINE SISTEMUL IMUNITAR · RECUPERARE OSTEO-MUSCULO-ARTICULARĂ · MENȚINEREA FORȚEI ȘI ELASTICITĂȚII DIFERITELOR SEGMENTE · BIODISPONIBILITATE · DIETETIC

Costul pentru ESSENTIAL KIT este de 450 lei.

4. OPȚIUNILE PROGRAMULUI

 Vă puteți alege pachetul dorit, astfel:

 1. Essential Diet 1 (1 zi) = 330 lei 
 2. Essential Diet 3 (3 zile) = 770 lei 
 3. Essential Diet 5 (5 zile) = 1300 lei 

Opțional, la varianta aleasă, puteți adăuga pachetul ESSENTIAL KIT.

5. ÎNSCRIERE ÎN PROGRAMUL ESSENTIAL DIET

Vă rugăm să ne oferiți 2 minute pentru completarea datelor de înscriere:

FIȘĂ DE ÎNSCRIERE LA PROGRAMUL ESSENTIAL DIET (dați click pe text)

În urma completării fișei de înscriere, veți primi un email de confirmare. În ziua în care veți da startul programului, vom livra coletul programului, însoțit de ”prospectul de administrare”.

6. PĂREREA PARTICIPANȚILOR

”Am fost foarte mulțumit de program din mai multe motive:

1. Rezultatele programului au fost cele promise, am păstrat greutatea de la care am început în perioada dinainte de operație, iar imediat după operație am reușit chiar să recuperez din kilogramele pierdute.
2. Gustul alimentelor din program este plăcut, acest aspect făcând foarte ușor de urmat programul indiferent de starea fizică sau psihică.
3. Alimentele au fost livrate la timp de fiecare dată, așa cum s-a stabilit inițial”. (F.M.)

7. CUVÂNT DE ÎNCHEIERE

Programul ESSENTIAL DIET a fost gândit să poată oferi o alimentație optimă pentru tot parcursul zilei, sub formă lichidă, cu un aport bun de proteine, lipide și carbohidrați.

Preocuparea noastră a fost să putem introduce într-o băutură elemente de reconstrucție, de refacere și de recuperare, elemente esențiale fiecărui organism (acizi grași esențiali, aminoacizi esențiali). În ultima perioadă, grăsimile esențiale câștigă considerație și respect, atât prin studii de seamă, cât și prin rezultatele pacienților noștri, în urma dietelor care implică grăsimi bune.

Ambiția noastră a fost să creem acest produs care îndeplinește două criterii importante:

 1. produsul să aducă un aport calitativ nutrițional (aminoacizi și acizi grași esențiali, vitamine și minerale, antioxidanți)
 2. produsul să aducă un aport caloric optim 

Vă stăm la dispoziție pentru a răspunde tuturor întrebărilor dvs și vă oferim monitorizare dietetică pe parcursul programelor noastre.

Anca Ignat